Burlövs kommun
www.burlov.se

Anhörigsamordnare

Anhörigstödet har delar av sin verksamhet på nya mötesplatsen, Dalbyvägen 51 i Arlöv.

Anhörigsamordnare erbjuder 

Enskilda samtal

Har du behov av information, vägledning eller bara vill prata med någon om din situation, finns det möjlighet att boka tid för ett kostnadsfritt enskilt samtal. Har du ingen möjlighet att ta dig till anhörigstödet, erbjuds även hembesök.

Öppet hus

Öppet hus syftar till att anhöriga ska få möjlighet att träffa andra anhöriga i liknande situation. På dessa träffar deltar endast anhöriga förutom vid speciella då förläsning eller utflykt anordnas. Öppet hus är på måndagar mellan kl.14.00-16.00.
Vid enstaka tillfällen är träffarna på kvällstid.

Drop-In

Drop-In syftar till att ge dig möjlighet att titta in på en kopp kaffe och en stunds gemenskap och samtidigt erhålla stöd, råd och vägledning. Drop-In är på tisdagar och torsdagar mellan kl.09.00-11.00.

Nationella anhörigdagen

Nationella anhörigdagen är den 6 oktober. I Burlövs kommun erbjuds anhöriga en dag med upplevelser i form av föreläsningar, utställare och underhållning.
För att kunna å ut till så många som möjligt, anordnas denna dag i samarbete med KPR Kommunala Pensionärsrådet och Svenska Kyrkan och kallas för Senior- och Anhörigdagen.

Anhörignätverk

Ibland räcker inte tiden till för att komma på aktiviteterna, då är du välkommen att anmäla dig till anhörignätverk och får då information via mail eller post. På så vis har du möjlighet att hålla dig ajour med vad som händer och få svar på dina funderingar.

Kontakta oss

Anhörigsamordnare

anhorigstodet@burlov.se

040 - 625 67 78

 

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg