Burlövs kommun

Sommarentreprenör - Forza Summer Burlöv 2021

gruppbild på deltagarna i Forza Summer Burlöv

Ansökan stängde Söndag 28/2. Du som har sökt praktikplats kommer att få ett mail under vecka 9, där du får reda på om din ansökan är godkänd.

Forza Summer Burlöv 2021 är världens möjlighet för dig som bor i Burlövs kommun, är mellan 15 och 19 år och söker ett annorlunda och utvecklande sommarjobb. I sommar kan du tillsammans med andra drivna ungdomar få chans att genomföra ett digitalt sommarjobb där ni i team kommer få arbeta med ett projekt att lyfta spännande personer i Burlövs kommun.

Vi står inför annorlunda tider med en pandemi och nya restriktioner att förhålla oss till. När det sker förändringar tycker vi att det är extra viktigt att se vilka möjligheter som finns och nya kreativa sätt att arbeta. Ta chansen att sök till Forza Summer Burlöv 2021 där du kommer få erfarenheter av att arbeta i projektform digitalt, arbeta tillsammans med andra ungdomar, vidga ditt nätverk, utforska entreprenörskap och självledarskap och under hela resans gång bli coachad av erfarna företagare och entreprenörer.

Vad kommer jag få göra i Forza Summer Burlöv?

Tillsammans med andra ungdomar från Burlövs kommun kommer du få vara med och driva ett projekt som handlar om att lyfta olika personer i kommunen. Vilka dessa personer är kommer ni i teamet få bestämma och tillsammans med coacher skapa reportage. Reportagen kan innehålla både bilder, texter och intervjuer eller kanske rent av filmat material. Det roliga med sommarens digitala sommarjobb är att du tillsammans med teamet kommer bestämma hur ni vill göra och sätta upp era mål.

Vi coacher finns såklart med hela vägen för att stötta, bidra och såklart fira era framgångar med er!


Under de 3 digitala veckorna får du ta del av en interaktiv utbildning med allt från spännande gemensamma aktiviteter till individuell coaching och utmaningar. Du får arbetslivserfarenheter och träna dig i framtidens arbetssätt - det digitala.

Varför ska du då välja Forza Summer Burlöv?

Förra året fick vi gång på gång höra från ungdomarna som var med att de hade blivit modigare, vågade utmana sig i allt från att ringa samtal till att våga kontakta stora företag. Hela 94% uttryckte efter sommaren att de fått ett ökat självförtroende och alla lärde känna nya vänner under sommaren.


Så är du nyfiken på vad det innebär att vara entreprenör, att arbeta i projektform och vill testa något nytt? Då är det Forza Summer Burlöv 2021 du ska söka. Du kommer träffa nya vänner men även entreprenörer, företagare och framförallt ha riktigt roligt och skapa något riktigt under sommaren, något du kan vara stolt över och ha med dig som en erfarenhet oavsett vad du kommer studera eller arbeta med i framtiden. Vi varvar kunskaper inom självledarskap, entreprenörskap och företagande men framförallt fokuserar vi på dig som individ. Att du får med dig nya erfarenheter, stolthet och glädje att ta med dig vidare till framtida arbeten och studier.

Viktig info:

Period:

v 25 - v 27 (21 juni - 9 juli)


Ersättning:

Vi vill att ni ska känna stolthet och fatta hur grymma ni är! Forza Summer Burlöv är en del i kommunens satsning på sommarpraktik där du får ersättning för ditt digitala sommarjobb.


Upplägg:

Steg 1:

Vi startar med en digital kickoff-dag den 21 juni där du får träffa ledarna och de andra deltagarna. Dagens fokus är teambuilding - att lära känna varandra och tydlighet i arbetsuppgifter och projektets upplägg.


Steg 2:

När ni delats in i era team och olika projekt kommer ni arbeta både individuellt och i team. Varje dag startar ni igång med er coach och fördelar arbetsuppgifter. Ni kommer även få träna er i eget ansvar, planering, kommunikation och nätverkande. Alla viktiga kunskaper för framtida arbeten.


Steg 3 - Avslutning:

9 juli är er sista dag och här firar vi era projekt och nya lärdomar, erfarenheter och nya vänskaper som skapats under sommaren.


Sista ansökningsdag:

28 februari


En bra träning inför framtiden, ett bra sätt att träna mig på att tala inför och med folk.
Deltagare, Forza Summer Burlöv 2020


Det enda du behöver göra nu är att ansöka här nedan, så hoppas vi att vi ses i sommar!


/ Forza Summer Burlöv-teamet


Ansökan är nu stängd!

Ansökan stängde Söndag 28/2. Du som har sökt praktikplats kommer att få ett mail under vecka 9, där du får reda på om din ansökan är godkänd. Håll utkik i din mail, och kom ihåg att även kolla skräpkorgen.

 

Detta händer nu

Kallelse till intervju – vecka 9

När vi fått in ansökningarna kommer alla att bli kallade till intervjuer. Intervjuerna kommer att ske digitalt.

 

Intervjuer – vecka 11

Efter intervjuerna sker en matchningsprocess där sökande matchas mot praktikplats.

 

Besked – vecka 13

Besked om du fått en praktikperiod eller antagits till Forza Summer, mejlas ut.

 

Om du blir erbjuden en praktikperiod

Blir du erbjuden en praktikperiod måste svara ja eller nej senast söndagen den 11 april. Får vi inget svar tolkas det som att du tackat nej och platsen går vidare till någon annan.

Kontakta oss

PEAK

Är du ungdom/ung vuxen, förälder eller närstående och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss för mer information!

 

peak@burlov.se
040-625 60 00

Telefontid: måndag – fredag 09.00 – 16.00

 

Besök: Hantverkaregatan 18, Arlöv

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg