Burlövs kommun

Sommarentreprenör - Forza Summer Burlöv 2020

Forza Summer är världens möjlighet för dig om du bor i Burlövs kommun och är mellan 15 och 19 år. I sommar kan du tillsammans med andra drivna ungdomar skapa ett projekt och driva det istället för ett traditionellt sommarjobb. Sista ansökningsdag var 3 mars.

Vilka projekt handlar det om?

Vi har tagit fram olika områden som projekten ska röra sig inom men det är ni som team som bestämmer vad ni ska göra och hur. Ni styr över er arbetstid, sätter era mål och det är ni som kommer skapa resultatet. Vi coacher finns med hela vägen för att stötta, bidra och såklart fira era framgångar med er!

 

De olika områdena innefattar allt från att anordna spännande aktiviteter, försäljning, välgörenhet och skapande. Den gemensamma nämnaren vad ni än kommer välja är att ni kommer utvecklas både som entreprenör men framförallt som person.

Forza Summer Burlöv

 

Vi inleder Forza Summer Burlöv med att de två första veckorna ha en riktigt grym kick-off där ni får alla verktyg ni behöver för att kunna driva projekten och kunna tjäna era egna pengar samtidigt som ni skapar något riktigt coolt för andra. Ni hittar era team och startar igång era projekt med hjälp från coacherna.


Det bästa har varit att bilda team och göra roliga saker tillsammans. För mig en av de bästa dagarna, tack för er.

Deltagare, Forza Summer Burlöv


Varför ska du välja Forza Summer Burlöv?

Är du nyfiken på vad det innebär att vara entreprenör, driva ditt egna projekt och vill testa något nytt? Då är det Forza Summer Burlöv du ska söka. Du kommer träffa nya vänner men även entreprenörer, företagare och framförallt ha riktigt roligt och skapa något riktigt under sommaren, något du kan vara stolt över och ha med dig som en erfarenhet oavsett vad du kommer studera eller arbeta med i framtiden.

En bra träning inför framtiden, ett bra sätt att träna mig på att tala inför och med folk. 
Deltagare, Forza Summer Burlöv

Vårt mål är att ni som team ska driva och äga era egna projekt och genom det utvecklas som entreprenörer. Vi vill att ni ska känna stolthet och fatta hur grymma ni är! Forza Summer Burlöv är inget vanligt sommarjobb med traditionell fast lön, utan du och ditt team kommer själva sätta era mål, bestämma era arbetsuppgifter och vara era egna chefer i sommar och arbetet kommer vara utmaningsdrivet.


Förra året fick vi gång på gång höra från ungdomarna som var med att de hade blivit modigare, vågade utmana sig i allt från att ringa samtal till stora företag till att våga sälja och stolt visa upp sina produkter och tjänster. 94 % uttryckte efter sommaren att de fått ett ökat självförtroende och alla lärde känna nya vänner under sommaren.

Det jag lärt mig under tiden vi jobbade med företagen är att jag aldrig ska ge upp, även om det inte går så bra eller om det händer något dåligt.
Deltagare Forza Summer Burlöv

Så vad brinner du för? Vad älskar du att göra? Vill du vara den som skapar en grym mötesplats för ungdomar? Arrangerar roliga aktiviteter för barn eller äldre? Startar sommarcafé eller loppis? Vill du göra skillnad, skapa något som bidrar till en bättre värld? Är du en kreativ själ som skulle älska att gå loss med färg, form och häftiga idéer? Vad skulle du vilja förändra, göra om, måla om, utveckla där du bor? Möjligheterna är många i sommar om du tar dem! Det är Er fantasi och vilja som sätter ramarna.

Det bästa med kursen var att man utifrån egna idéer kunde göra så mycket och samtidigt ha kul!

Deltagare, Forza Summer Burlöv

Viktiga datum

Kick-off 22/6: Vi startar med en kickoff som varar i två veckor då ni bestämmer era team och vilka projekt ni vill driva. Vi coacher ger er allt ni behöver för att komma igång! En hel del roliga aktiviteter utlovas och många skratt.


Coachning v.28-31:
 Under veckorna som följer arbetar ni med era projekt i team, coacherna finns där för att stötta och peppa er i ert arbete framåt.

Avslutning 31/7: Hela sommarens projekt avslutas den 31 juli då vi firar era framgångar och nya lärdomar tillsammans.


Det du behöver göra nu är att ansöka och så hoppas vi att vi ses i sommar!
/Forza Summer Burlöv -teamet

Så här ansöker du

Ansökan för sommaren 2020 är nu stängd.

Ansökan är stängd

Sommarentreprenörer 2019

Kontakta oss

PEAK

Är du ungdom/ung vuxen, förälder eller närstående och vill veta mer? Välkommen att kontakta vår ungdomslots för mer information!

Ungdomslots

peak@burlov.se
040-625 60 00

Besök: Hantverkaregatan 16, Arlöv

Öppettider

Måndag – fredag 09.00 – 16.00

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg