Burlövs kommun

Harakärrsgårdens blogg

 • 2020-02-16
  Sportbar med havskänsla
  Månadens sportbar hade temat havskajakUndersköterskan Monica har detta som intresse och berättade om denna lite annorlunda sport. En fantastisk kväll med hembakad pizza som tilltugg.
 • 2020-01-10
  Utbyte AtoKai/ Harakärrsgården
  Besöket i Hiroschima var en upplevelse. I två veckor var undersköterskorna Sanja, Jorge och enhetschef Ewa hos vårdföretget AtoKai, och deras olika äldreboende i Hiroschima.Uppdraget var att inspirera och dela med oss av våra kunskaper.De två undersköterskorna Ryoki och Asoki var våra guider och handledare. Det var två intensiva veckor. 
 • 2019-09-09
  Harakärrsgården certifierat Alzheimers och demensboende
  Personalen som jobbar på Harakärrsgården har genomgått en ettårig specialistutbildning med praktik inom området Alzheimers och demensomsorg. De har även blivit certifierade vilket innebär att minst 75 % av personalen är utbildade. En gång om året kommer personalens kunskaper att kontrolleras så att de kan upprätthålla certifieringen.
 • 2019-09-02
  Utflykt till Snogeholm
  Med enkla medel och en smula fantasi kan man förgylla en dag med grillning och paddling.
 • 2019-08-21
  Vårdföretaget Ato-Kai på besök
  Kiyoko Yokoyama executive director i vårdföretaget Ato- Kai, tycker att sverige har världens bästa äldreomsorg. Hon har för avsikt att implementera den svenska goda vården i sina boenden i Hiroshima.
 • 2019-08-06
  Hundutställning 2019
  Årets hundutställning var lika populär som förra året. Gräsplanen vimlade av hundar, ägare och den stora publiken - hyresgästerna.
 • 2019-07-24
  Bloggen ändrar utformning

  Den nya lagen GDPR tillåter inte att personer är med på bild i media utan att de har lämnat medgivande/ samtycke till detta.När vi bloggar kommer det fortsättningsvis att vara med bilder där det inte går att känna igen personerna. Kommunen kommer generellt att bli alltmer restriktiv när det gäller att publicera bilder på personer.
 • 2019-05-22
  BINGO med kort
  Varje onsdag spelar vi det mycket populära kortbingot!Man gör en spelplan med kort, bingoutroparen har stora kort så man både ser och hör vilka kort man ska vända på.
 • 2019-05-17
  Årets stipendie för gott ledarskap i demensvården går till Ewa Wörlén
  Ewa Wörlén, enhetschef på Harakärrsgården C-F, har fått ett fantastiskt stipendium från föreningen "Gott ledarskap i demensvården".
 • 2019-05-12
  Med vind i håret, ska vi cykla utan ålder.
  "Cykla utan ålder" sprider sig i hela Sverige som en härlig vind av medmänsklighet och engagemang. Vi har tillsammans med Rotary Burlöv/ Karstorp hakat på. Nu har klippt banden och invigt projektet.
Två människor som håller om varandra

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2018-05-31

Stöd & omsorg