Burlövs kommun

Harakärrsgårdens blogg

 • 2019-09-09
  Harakärrsgården certifierat Alzheimers och demensboende
  Personalen som jobbar på Harakärrsgården har genomgått en ettårig specialistutbildning med praktik inom området Alzheimers och demensomsorg. De har även blivit certifierade vilket innebär att minst 75 % av personalen är utbildade. En gång om året kommer personalens kunskaper att kontrolleras så att de kan upprätthålla certifieringen.
 • 2019-09-02
  Utflykt till Snogeholm
  Med enkla medel och en smula fantasi kan man förgylla en dag med grillning och paddling.
 • 2019-08-21
  Vårdföretaget Ato-Kai på besök
  Kiyoko Yokoyama executive director i vårdföretaget Ato- Kai, tycker att sverige har världens bästa äldreomsorg. Hon har för avsikt att implementera den svenska goda vården i sina boenden i Hiroshima.
 • 2019-08-06
  Hundutställning 2019
  Årets hundutställning var lika populär som förra året. Gräsplanen vimlade av hundar, ägare och den stora publiken - hyresgästerna.
 • 2019-07-24
  Bloggen ändrar utformning

  Den nya lagen GDPR tillåter inte att personer är med på bild i media utan att de har lämnat medgivande/ samtycke till detta.När vi bloggar kommer det fortsättningsvis att vara med bilder där det inte går att känna igen personerna. Kommunen kommer generellt att bli alltmer restriktiv när det gäller att publicera bilder på personer.
 • 2019-05-22
  BINGO med kort
  Varje onsdag spelar vi det mycket populära kortbingot!Man gör en spelplan med kort, bingoutroparen har stora kort så man både ser och hör vilka kort man ska vända på.
 • 2019-05-17
  Årets stipendie för gott ledarskap i demensvården går till Ewa Wörlén
  Ewa Wörlén, enhetschef på Harakärrsgården C-F, har fått ett fantastiskt stipendium från föreningen "Gott ledarskap i demensvården".
 • 2019-05-12
  Med vind i håret, ska vi cykla utan ålder.
  "Cykla utan ålder" sprider sig i hela Sverige som en härlig vind av medmänsklighet och engagemang. Vi har tillsammans med Rotary Burlöv/ Karstorp hakat på. Nu har klippt banden och invigt projektet.
 • 2019-04-30
  Äntligen Fjädrar anamma!
  Hönsen är tillbaka med tuppen Knut. I det fina vädret hade vi fjäderterapi och hälsade hönorna välkomna. De kände sig som hemma och lät sig gärna klappas.Ett annat drama idag var att kråkorna släppte en gässling på gården- de hade tänkt sig ett skrovmål, med de fick tji! Efter lite omsorg åkte vaktmästarn till dammen och återförenade gässlingen med sin familj.
 • 2019-04-21
  Påskmingel
  Vi firar in påsken med  påskmingel och äggtävling. Det vimlade av kärringar och häxor idag som kvastade omkring. Allsången  på stråket med vårsånger var underbar.
Två människor som håller om varandra

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2018-05-31

Stöd & omsorg