Burlövs kommun

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Kultur och fritid ställer om sin verksamhet pga smittspridningen

Två kvinnor i teaterpjäs

För att bidra till att minska spridningen av covid-19 har Burlövs kommun, kultur och fritidavdelningen, beslutat att fram till och med den 13 december vidta extra åtgärder.

Allmänhetens verksamheter i våra lokaler

Bokningar av lokaler är inte möjligt för allmänheten för arrangemang fram till och med den 13 december. Föreningar får fortsatt boka under förutsättning att Riksidrottsförbundet tillåter verksamhet för barn födda 2005 och senare. Kommunen uppmuntrar deltagare till att byta om hemma, att aktiviteter i största mån genomförs utomhus och att vårdnadshavare lämnar barnen utomhus.

Burlövsbadet

Badet är stängt för allmänheten fram till och med den 13 december. Skolsims hålls som vanligt och Sydsim tillåts ha verksamhet för barn födda 2005 och senare under förutsättning att inga nya direktiv kommer från Riksidrottsförbundet.

Biblioteken i Burlöv

Meröppet stängs men bokutlåning fortsätter i Arlöv och Åkarp, ingen minskning av öppettiderna, se våra öppettider.

Övriga verksamheter

Möllegården fortsätter vara stängd. Kulturskolan fortsätter på distans och gruppaktiviteter ställs in. Ung i Burlöv, fritidsverksamheten, flyttar in på nätet och har uppsökande verksamhet utomhus.

När blir det som vanligt igen?

Burlövs kommun fortsätter att följa de riktlinjer som myndigheterna rekommenderar och beslutar. Vi försöker ställa om för att erbjuda alternativ där vi så kan. Vi kommer öppna upp verksamheterna igen så snart restriktionerna minskar.

Senast uppdaterad:
2020-11-20