Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Information till medborgare som har insatser från hemtjänsten

blommor i Burlöv

Socialförvaltningen följer utvecklingen gällande Coronaviruset och gör dagligen nya bedömningar av situationen.

Vi fokuserar på att nödvändiga verksamheter kan utföra sitt uppdrag i så stor omfattning som möjligt. De nya rekommendationerna bidrar till ett visst personalbortfall och därför behöver vi hela tiden prioritera om. Detta kan också innebära att du får besök av vikarier eller ny personal. Speciella önskemål på kön hos personalen är därför svåra för oss att tillgodose i nuläget.


Vår personal följer de riktlinjer som Vårdhygien Skåne, Region Skåne, tagit fram till kommunal vård- och omsorg. De basala hygienrutinerna kan ni läsa mer om här: https://vardgivare.skane.se/vardriktlinjer/vardhygien/kommunal-vard-och-omsorg/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


För patienter med misstänkt eller konstaterad Covid-19 följs speciella riktlinjer som ni kan läsa mer om här: Rutiner vid konstaterat fall av covid-19 för kommunal vård och omsorg. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Om du har frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss enligt tidigare utlämnade uppgifter eller via Medborgarservice: 040-625 60 00


Det är många som ringer så tänk på att lämna meddelande med namn och kontaktuppgifter så vi kan återkomma till er.


Mina Sandberg Enhetschef

Mija Attervall Enhetschef

Gloria Jafari Enhetschef

Mona Hirche Verksamhetschef

Senast uppdaterad: