Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Individ- och familjeomsorg flyttar till Hantverkaregatan

vit byggnad sedd från gatan

Huset på Hantverkaregatan kallas redan för "Sockerbiten", eftersom det är vitt och fyrkantigt men också för att associera till kommunens historia och Sockerbruket i Arlöv.

Under första veckan i mars flyttar soicalförvaltningens Individ- och familjeomsorg från Medborgarhuset till lokaler på Hantverkaregatan 18 i Arlöv (vid Burlövs station). Behöver du träffa en handläggare måste du boka tid innan du besöker Hantverkaregatan. Kommunens Medborgarservice kan även i fortsättningen hjälpa dig med enklare frågor.

Så kommer du i kontakt med Individ- och familjeomsorgen

Du kan även i fortsättningen lämna intyg, ansökningar och andra viktiga dokument till kommunvägledarna i Medborgarservice i Medborgarhuset på Kärleksgatan. Du kan även ställa frågor till kommunvägledarna och använda datorn som finns i foajén. Däremot kan du inte längre träffa din handläggare i Medborgarhuset som tidigare.

Boka tid för att träffa handläggare

För att träffa din handläggare måste du ta dig till Hantverkaregatan 18 i Arlöv. Eftersom där inte finns någon bemannad reception behöver du boka tid innan ditt besök. Du kan alltså inte komma oanmäld utan att först ha kommit överens med din handläggare om en tid när ni kan träffas.

Telefontider

För frågor om bland annat försörjningsstöd kan du ringa till socialtjänstens mottag helgfria vardagar mellan kl. 09.00 och 12.00 på telefonnummer: 040 – 625 60 00.

E-tjänster

E-tjänsterna har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Där kan du bland annat ansöka om försörjningsstöd, bostadsanpassningsbidrag och göra orosanmälan för barn och unga, med mera. Du hittar e-tjänsterna på:
https://e-tjanster.burlov.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fler verksamheter flyttar in

Även socialförvaltningens öppna verksamheter som bland annat Magnolian, Steget och Peak kommer att flytta in i på Hantverkaregatan 18.

Senast uppdaterad: