Burlövs kommun

Publiceringsdatum:

Forza Summer Burlöv 2021 är igång, med 30 stycken unga sommarentreprenörer!

Sommarentreprenörerna kommer under tre veckor få möjligheten att genomföra en digitalt sommarpraktik där de i team kommer lyfta olika personligheter/företag från Burlövs kommun.

Ungdomarna får en interaktiv utbildning med allt från spännande gemensamma aktiviteter, individuell coaching, utmaningar, arbetslivserfarenheter och träna sig i framtidens digitala arbetssätt. De ansvarar för sitt egna projekt och få individuell coaching för att lyckas skapar och en tro på sig själva.

Sommarentreprenörernas arbete kommer att exponeras på Burlöv Center och vara till glädje för alla som vill se och läsa. Burlövs kommun ser fram emot resultatet som denna digitala sommarpraktik kommer att leda till!

 

- Första dagen kändes allt lite kaos när vi sågs digitalt och jag undrade hur detta skulle funka i tre veckor. Men så här tredje dagen känns det riktigt bra och vi har lärt känna varandra. Vi kommer få nya erfarenheter om arbetslivet och vi kommer att utvecklas tillsammans under dessa veckor, säger Oliver Sahin.

 

- Jag är riktigt glad att kommunen har gett oss denna möjlighet till sommarjobb. Jag tror att jag kommer att utvecklas, både kring hur jag intervjuar och ställer frågor och att jag får möjligheten att skriva egna reportage. Man får testa sin egen "limit" och behöver bli mer öppen och våga mera, säger Eleana Hoxha.

Senast uppdaterad: