Burlövs kommun
www.burlov.se

Vanliga frågor och svar om julgåva 2021 för leverantörer

Betalning sker via en webbportal, som nås via dator, platta eller mobil, där varje företag får en unik inloggning. Här kan företaget kontrollera saldot och ta betalt med hela eller delar av saldot. Ett köp sker i två steg: företaget slår in beloppet på den vanliga kassan, samt tar betalt med presentkortet via webbportalen. Betalningen sker på samma sätt som en fristående betalterminal. När köpet registreras låses beloppet för köpet till det aktuella företaget. Burlövs kommun får sedan avräkningar från bankpartnern och gör automatiskt utbetalningar till respektive företag. Detta kommer att ske på månadsbasis under hela perioden fram till 31 augusti 2022. Det är viktigt att varje köp registreras direkt vid inköpet i portalen.

Presentkortet får inte användas till receptbelagda och icke receptbelagda läkemedel, varor från systembolaget, tobak, spel & lotter eller för alkohol vid restaurangbesök. Det går heller inte att byta presentkortet mot kontanter.

När du tar betalt med korten så måste köpet registreras i vår betalpartners webbportal, för detta behöver man en inloggning och sedan presentkortets nummer och CVC-kod. Då låses beloppet för köpet till det aktuella företaget.

Du får inloggningen mejlad från vår betalpartner efter att din ansökan har blivit godkänd, senast ett par dagar innan korten börjar gälla. Håll koll på din mapp för skräppost om det skulle vara så att mejlet råkar hamna där, så att du inte missar det!

Burlövs kommun gör automatiskt utbetalningar till respektive företag. Utbetalningarna kommer att göras en gång i månaden.

Presentkorten kommer att börja delas ut till medarbetarna omkring den 15 december 2021. De kommer att börja gälla samtidigt och presentkorten kommer att vara giltiga fram till och med 31 augusti 2022. Mer exakt info kommer till de företag som valt att vara leverantör.

Burlövs kommun maknadsför alla företag som valt att bli leverantör till Julgåva 2021 på www.burlov.se. Där kan kommunens medarbetare se vilka företag som finns med och ta vidare kontakt via vald kanal.

Burlövs kommun har tagit fram en affisch som du kan sätta upp i din affär/lägga ut på din webbsida för att visa att du är en av leverantörerna till Julgåva 2021. Vill du som företagare erbjuda något mer till de som har fått presentkortet, gör du det genom företagets egna kanaler.
Affisch Julgåva 2021 Pdf, 1.5 MB.

Du som företagare tar kontakt med oss på kommunen för support kring alla frågor som rör Julgåva 2021.

E-post: personal@burlov.se

Telefon 040-625 60 00, vardagar kl. 08.00-16.30.

Avvikande öppettider till Medborgarservice hittar du på den här länken.

Kontakta oss

För frågor om julgåvan

Telefon 040-625 60 00

E-post: personal@burlov.se

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete