Burlövs kommun
www.burlov.se

Årets företagare

Utmärkelsen Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare.

För att bli nominerad ska följande kriterier uppfyllas

Företagaren ska...

 • inneha ett betydande ägande av företaget
 • aktivt driva företaget
 • ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning
 • genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare
 • visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör
  premieras
 • ha uthålligt god lönsamhet
 • inte ha några allvarliga betalningsanmärkningar
 • inte nyligen vara dömd i domstol

  Kriterierna är gemensamma för lokal-, regional- och riksnivå.
  Företagarnas samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda (ha uthålligt god lönsamhet och inte ha några allvarliga betalningsanmärkningar). Juryn bedömer kriterierna; genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare samt visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras.


Så utses Årets företagare Burlöv - nominera här

Nu kan du nominera den du tycker är värd att koras till Årets Företagare Burlöv! Priset delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer. Klicka här för att nominera ditt företag till Årets Företagare Burlövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Under våren granskar och sammanställer juryn de inkomna förslagen. Juryn tar fram tre nominerade företag, varav ett koras till Årets Företagare Burlöv. Presentation och korandet sker på den ärofyllda Guldsöndagen i Åkarp i maj 2019. Allmänheten deltar inte i någon omröstning och beslutet går inte att överklaga.

Mikael och Ulrika Rosenquist från Z.C of sweden AB - Årets företagare 2017

Mikael och Ulrika Rosenquist från Z.C of sweden AB - Årets företagare 2017

Tidigare års vinnare i Burlövs kommun de senaste åren 


År
Z.C of sweden AB2017
Malmö Byggnadsplåtslageri2016
MP-el2015
Miljöcenter2014
Tårtrummet2013
C's Krog2012

Årets företagare utses sedan 1985

Organisationen Företagarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster utser åreligen Årets Företagare på lokal, regional nivå samt nationell nivå. Arbetet bakom utmärkelsen Årets företagare är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och landets kommuner. I Skåne och Blekinge delar Företagarna ut hederspriset i cirka 30 kommuner.

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Anna Nilsson

040-625 63 29
anna.nilsson4@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Hon hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstemän beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:
2018-12-19