Burlövs kommun
www.burlov.se

Ung i Burlöv arbetar med ungdomar
på fritidsgårdar, i skolorna
och ute i samhället på kvällar och helger.
Vi finns för att hjälpa ungdomar
att göra bra val
och så att de hittar bra aktiviteter
på sin fritid.
Vi jobbar så att unga inte ska
begå brott eller vara våldsamma.

Ung i Burlöv

Ung i Burlöv arbetar med den öppna fritidsverksamheten och uppsökande verksamhet. Du träffar oss på fritidsgårdarna Betan (Vårboskolan) och Arken (Dalslundskolan), samt Pangeja (Vårbogården). Vi kan även ha aktiviteter utomhus eller i någon av våra idrottshallar.

Verksamheten bygger på ungdomarnas egna initiativ och delaktighet i planering, genomförande och utvärdering av aktiviteter. Medarbetarna i Ung i Burlöv finns för att stötta och hjälpa i hela processen. Några exempel på ungdomsproducerade aktiviteter är turridning på häst, teater, musik, badutflykt, bakning och idrottsaktiviteter. Har du en idé eller dröm som du vill utveckla och genomföra kontakta medarbetarna i Ung i Burlöv.

Vi jobbar tillsammans med andra

Ung i Burlöv arbetar också uppsökande. Vi finns ofta på Dalslundskolan och Vårboskolan på dagtid. På eftermiddagar, kvällar och helger när vi har öppet i verksamheten finns vi också ute i kommunen. Ungdomsgruppen arbetar förebyggande och samarbetar med bl.a. skolornas personal, mobila teamet, trygghetsvärdarna, Polisen, Räddningstjänsten och andra enheter i kommunen i syfte att skapa en bra fritid för ungdomar och ett tryggt Burlöv.


Följ oss på Instagram: @ungiburlov Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för information om aktiviteter, tävlingar och öppettider.

Senast uppdaterad:

Kultur & fritid