Burlövs kommun

Kulturskolan är för alla som bor i Burlövs kommun.
Vi har undervisning i musik, bild&form, teater och dans.

Undervisningen sker på Kulturskolan,
Lundavägen/Kärleksgatan Arlöv.

Kulturskolan

Kom som du är och bli den du vill!

Hos oss finns det rum för alla oavsett om du vill satsa på ett konstnärligt yrke eller vill ha en andningspaus i vardagen. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta din egen röst och uttryck.


Vi erbjuder barn och ungdomar 4-20 år ett brett kulturutbud - förutom musik i alla dess former har vi även dans, drama/teater, bild och form och animation. Det finns också en del kurser för vuxna.

När är det lektion? 

 

Det finns mängder av kurser att välja på.

Här kan du anmäla, återanmäla och avanmäla dig.

Facebooklänk till annan webbplats  Instagram

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

På gång!


Ett ljus i tunneln!


Trots att Corona-läget fortfarande är allvarligt börjar vi nu planera för en gradvis och säker återgång till vår vanliga verksamhet.


Vi kommer att börja ha enskilda lektioner på Kulturskolan i Arlöv för en mindre del av våra elever till att börja med. Varje lärare kommer att kontakta de elever detta gäller och göra ett övergångsschema. Det kommer att innebära en del pusslande med tider och jag vill passa på att tacka alla elever och vårdnadshavare för att ni har varit så förstående och tillmötesgående under hela denna märkliga tid!


Gruppundervisningen fasas nu även den in igen. Vi strävar hela tiden efter att arbeta på ett smittsäkert sätt, vilket innebär att gruppsammansättningar och tider kan komma att ändras något.

 

Allt detta gäller för barn och unga födda 2002 eller senare. De aktiviteter som rör vuxna är fortsatt pausade.


Om ni har frågor och funderingar får ni gärna kontakta enhetschef Jonna Salomonsson eller er lärare.Kultur & fritid