Burlövs kommun
www.burlov.se

Skriv till oss

Här kan du skriva till Burlövs kommun. En av våra kommunvägledare kontaktar dig inom två arbetsdagar. Om ditt ärende är mer brådskande kan du ringa till oss.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt ärende. Ange till exempel vilken skola, boende, gata eller liknande det gäller, så kan vi hjälpa dig snabbare. Alla personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Tänk på att dina inskickade uppgifter är en allmän handling och kan komma att lämnas ut, i enlighet med offentlighetsprincipen, såvida inte sekretess enligt sekretesslagen gäller.
Läs mer om behandling av personuppgifter längst ner på denna sida.

Behandling av personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att du klickar på "Skicka" i formuläret godkänner du att Burlövs kommun lagrar dina uppgifter.

Burlövs kommuns ansvar för dina personuppgifter

Burlövs kommun är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För att i tillämpliga fall begära tillgång till, rättelse, radering eller begränsning av behandling gällande dina personuppgifter eller för att invända mot behandlingen kan du kontakta oss på dataskyddsombud@burlov.se.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2019-11-11