Burlövs kommun

Publiceringsdatum: 2020-03-17

Detta gäller angående vår fortsatta undervisning

Digitala Burlöv

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation idag ställer vi om till distans/fjärrundervisning för gymnasieskola och vuxenutbildningen. Detta innebär att vi fortfarande bedriver verksamhet men inte samlar elever för undervisning i grupp.

 

Onsdag, torsdag och fredag ( 18-20 mars) är elever välkomna till skolan på sina ordinarie lektioner där man får information och instruktioner om hur undervisningen kommer att se ut framöver.

 

Från måndag 23 mars kommer du enbart kunna komma till skolan om din lärare bokar en tid med dig. Undervisningen gör du själv hemifrån antingen via en dator/ipad eller via läromedel och uppgifter som du fått av din lärare. Mer detaljerade instruktioner kommer från din lärare. Du behåller ditt studiemedel eller aktivitetsersättning om du visar din lärare att du är aktiv i dina studier.

 

Undantaget för övergång till distans/fjärrundervisning är Särskild utbildning för vuxna där vi bedriver undervisning som vanligt enligt schema. Alla elever är välkomna till skolan som vanligt. Om man är sjuk ska man stanna hemma.

 

Expedition och studie- och yrkesvägledningen på Komvux är öppen som vanligt. Se öppettider på hemsidan.

 

Nivåtest och prövningar som är planerade på Komvux kommer att genomföras som planerat men med begränsat antal deltagare i klassrummen.

Senast uppdaterad:
2020-03-17

Komvux nyheter