Burlövs kommun

Familjelördag: Rymdrytmik med Karin och Pax

Hjälp dem att hitta svar på kluriga frågor!

Möllegården kultur

Lördag 19 juni , kl 14.00-15.00

Karin är en rymdintresserad rytmikprofessor som har kommit för att sjunga, spela och rymdrytmika med barnen. Hon berättar om X5260 – en märklig manick som hon har hittat, Karin tror att den måste ha trillat ner från rymden! PAX är en muffinsälskande rymdvarelse från Ypsagon som har hamnat på jorden för att leta efter en viktig del till sitt rymdskepp. När Karin går ut för att hämta X5260:n, som hon glömt i sin cykelkorg, dyker helt plötsligt PAX upp! Det visar sig att det är just den manicken som Pax är på jakt efter!

I mötet mellan Karin och Pax uppstår en del kluriga frågor som de tillsammans med barnen får hjälp att hitta svar på!

 

Karin Holmström är en klarinettspelande rytmikpedagog med öppet och kreativt sinne och stor erfarenhet av att spela för barn.
Sanna Persson Halapi är komiker och skådespelare som började sin komikerbana i Lunds studentliv, känd från flera SVT-sammanhang, däribland som mamma Kicki i julkalendern Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst, Hipp Hipp! och figuren Pax i serien Pax jordiska äventyr.

 

Begränsat antal platser, fri entré, biljettbokning krävs: https://billetto.se/e/familjelordag-rymdrytmik-med-karin-pax-biljetter-511775 Länk till annan webbplats.Arr: Kultur i Burlöv i samarbete med UNGA Musik i Syd


Senast uppdaterad: