Röd sköld med vit sockerbeta med gula blad. Ovanför finns en röd stjärna.
Du är här:

Kollektivtrafik

Det är lätt att ta sig till och från Burlöv. Det geografiska läget, mitt emellan Malmö och Lund, ger oss två tågstationer, en i Arlöv och en i Åkarp, och busshållplatsen är aldrig långt borta. Att åka kollektivt är att värna om vår miljö. Hur väljer du att transportera dig?

All kollektivtrafik i Burlövs kommun sker i Skånetrafikens regi. På de gula bussarna köps biljett med Jojo-kort eller bank-/kreditkort (Visa, Mastercard, Electron och Maestro). Gäller även utländska bank-/kreditkort. På de grön bussarna betalar du med Jojo-kort eller SMS-biljett. Till Pågatågen köps biljett med Jojo-kort eller bank-/kreditkort i automaterna på någon av stationerna i Arlöv eller Åkarp innan du stiger ombord på tåget.

Jojo-kort laddat med 200 kronor kan köpas på Coop Forum i Burlöv center. Jojo-korten kan fyllas på med pengar i automaterna vid tågstationerna men endast med hjälp av bank-/kreditkort. För all övrig service med biljetter och Jojo-kort vänd er till Skånetrafikens kundcenter vid Malmö Centralstation eller Lunds Centralstation.

För ytterligare information om tåg och bussar i Burlövs kommun besök Skånetrafikens hemsida på http://www.skanetrafiken.selänk till annan webbplats eller ring 0771-77 77 77.

Trafikförändringar 11 december 2016

Den 11 december får Skånetrafikens buss- och tågtrafik ny tidtabell. Här ser du de trafikförändringar som påverkar tågresa från och till Burlöv och Åkarp. Passa på att söka din vanliga resa i Skånetrafikens app eller här på hemsidanlänk till annan webbplats så ser du om förändringen påverkar din resa.

Information om förändrad resväg till och från Burlöv, Åkarp och Hjärup finns härlänk till annan webbplats.

Innehållsansvarig: Erik Karlsson

Dela
Publicerad av: Erik Karlsson
Datum:  2016-12-06

Burlövs kommun  |  Box 53  |  232 21 Arlöv  |  Telefon 040-625 60 00  | Fax 040-43 51 12  |  burlovs.kommun@burlov.se