Burlövs kommun

Du är här:

Biblioteket hemifrån

24-timmarsbiblioteket är öppet dygnet runt! Låna om dina hemlån eller reservera direkt i vår bibliotekskatalog. Läs, lyssna och ladda hem böcker, artiklar och språkkurser dygnet runt direkt på nätet. Du kan också logga in på flera av våra databaser med ditt lånekort.

OBS!

Nu går det äntligen att ladda hem e-böcker igen! På grund av förändrad prissättning av e-böcker, så kommer vi tyvärr inte kunna tillhandahålla lika många titlar i fortsättningen. Men alla titlar som syns på vår sida går att låna. Du hittar den nya sidan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bibliotekskortet - mycket mer än ett lånekort!
Visste du att du kan nå flera av bibliotekets databaser hemifrån med ditt bibliotekskort. Titta här för att se vilka databaser då kan nå.

Läsa tidningar och tidskrifter på nätet
Boktips på nätet
Bibblan Svarar
Undrar du över något? Ställ en fråga till Bibblan Svarar! Bibblan Svarar är en gratis svarstjänst. Du kan fråga vad du vill på flera olika språk och få svar via e-post. De som svarar arbetar på bibliotek runt om i Sverige.
Litteraturbanken

Litteraturbanken
Hos Litteraturbankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa och söka i svenska klassiska verk och ladda ned e-böcker gratis.

Projekt Runebergs logotyp

Projekt Runeberg
Projekt Runeberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arbetar på frivillig grund med att skapa fria elektroniska utgåvor av klassisk nordisk litteratur och göra dem öppet tillgängliga över Internet.

Innehållsansvarig: Katarina Tollbäck Ericson

Dela
Publicerad av: Mari Jansson
Datum:  2015-03-09

Burlövs kommun  |  Box 53  |  232 21 Arlöv  |  Telefon 040-625 60 00  | Fax 040-43 51 12  |  burlovs.kommun@burlov.se